2022-01-25 07:46:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma tele vagy tetterővel és energiával

Napi horoszkóp január 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A retrográd Merkúr visszalép a Bak jegyébe, ami érdekes helyzeteket teremt. Talán van valami, amivel újból meg kell birkóznod, immár véglegesen. Tegyél valóban pontot a végre magadban! Megkönnyebbülsz és új útra térhetsz.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Sorsfordulatot hozhat a Bika jegyűek életébe a mai nap. Végre komoly elhatározásra jutsz a sorsodat illetően: már nem hagyod, hogy az események puszta sodra vigyen, kezedbe veszed a dolgaidat. Erre most már a társad is felfigyel. Meglepődik azon a belső elszántságon, ami árad belőled.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr visszalép a Bak jegyébe, ami nagy határozottságot ad neked. Most mintha megacéloznák akaraterődet is, könnyebben véghez viszed terveidet magánéleti és munkahelyi vonalon egyaránt.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy váratlan esemény borítja fel a mai napra tervezett dolgaidat. Ne keseredj el, a hatás nem lesz olyan borzasztó, mint amilyenre első ijedtségedben gondolsz. Ha megőrzöd a hidegvéredet, még jól is elsülhet a dolog.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szerelmi életedben váratlan fordulat következhet be. Bármi történik is azonban, vedd figyelembe, hogy te is okozója vagy a történteknek. Legyen az jó, vagy rossz. És minden jóra fordítható, ha képes vagy egy magasabb szemléletet elsajátítani.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha valami jó elképzelésed van, te sohasem engeded magad befolyásolni, hogy azt végre ne hajtsd. A szerencse is a te malmodra hajthatja a vizet ma, mert ötleteidhez támogatót is találhatsz. Használja ki a mai nap kedvező csillagállásait, főként a Bak-Merkúr erejét! Ez a találékonyság és céltudat a magánéletben is jól jön.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Olyan dolgokon is képes vagy felhúzni magad, amiken más napokon simán felül tudtál emelkedni. Nem kellene ennyire elragadtatnod magad. Az sem ártana, ha kevesebb kávét, és kólát innál. Az izgatószerek ma különösen megártanak. A nyugalmat, békét keresd mindenben.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ontod ma magadból a jobbnál jobb ötleteket. Tele vagy tervekkel, új reményekkel. Miért van az, hogy ez a zseniális oldalad csak akkor tör elő belőled, mikor már valami vész fenyeget? Szereted a határhelyzeteket, az az igazság. De jól is reagálsz rájuk.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma tele vagy tetterővel és energiával: végre úgy érezheted, valamiképp kezedbe tudod venni a sorsodat. A gyakorlatias eredményeken túl azonban kellene még valamivel foglalkoznod. Hogy mi az, azt az álmod súgja meg ma éjjel.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Hajlamos lehetsz arra, hogy a rossz gondolatokba beleéld magad, és azok úrrá legyenek a lelkeden. Ez pedig egy szinte megállíthatatlan folyamatot gerjeszt. Fordítsd meg ezt – van hozzá erőd!

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy régi, lezáratlan ügyed kerülhet előtérbe, ami kellemetlen perceket okozhat most neked. Úgy látszik, most van az ideje annak, hogy megoldd, amit akkor elmulasztottál. Ha ma lenyeled a keserű pirulát, nem lesz több gondod.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Azt tartja a régi mondás, hogy a legjobb védekezés a támadás. Most mégsem javasolt, hogy így tegyél. Ha most a felesleges hadakozást választod, több bajt hozol a fejedre, mintha a tőled megszokott módon kompromisszumot keresnél.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: